gummi abicum için ürünler (37)

Toptan Arap Sakızı

Toptan Arap Sakızı

Ticari kullanım için mevcut büyük miktarlarda Arap zamkı, kozmetik ve gıda ile içecek endüstrisi için idealdir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kakule tozu HT

Kakule tozu HT

Kakule tozu HT, tatlı, çiçeksi ve hafif narenciye tadıyla bilinen yüksek sıcaklıkta işlenmiş bir baharattır. Fırıncılık, tatlılar ve baharat karışımları için mükemmel olan bu baharat, egzotik ve aromatik bir nota ekleyerek hem tatlı hem de tuzlu yemekleri benzersiz, hoş profiliyle zenginleştirir.
Biyo Guarana Tozu, Orijinal, Toplu + Paketlenmiş

Biyo Guarana Tozu, Orijinal, Toplu + Paketlenmiş

Premium kalitede Bio Guarana Tozu. Özel olarak geliştirilmiş kurutma tesislerinde, düşük sıcaklıkta nazikçe kurutulmuştur, mikrobiolojik laboratuvar değerleri sıkı farmasötik düzenlemelere uygundur. Bizim Bio Guarana tozumuz, "Guarana Pionieri" olarak uzun deneyimimiz sayesinde karşılayabildiğimiz en yüksek kalite gereksinimlerini karşıladığı için, premium ürünlerde kullanılmak üzere idealdir. %3,5 - 4,5 saf "Guarana Kafeini" içerir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: • Nazik kahve keyfi - uyarıcı, canlandırıcı, heyecanlandırıcı değil. • Uzun saatler boyunca konsantrasyon ve performans gücü. • Uyanık tutar - sinirli yapmaz. • Kahveye toleransı olmayanlar için sağlıklı bir alternatif. • Bedeni ve zihni fit tutar. • Baş ağrılarını nazik bir şekilde hafifletir. • Doğal iştah kesici. • Sağlıklı "öğrenci atıştırmalığı" - sınavlara hazırlık için fit tutar. Hammadde Kaynağı: Brezilya Ambalaj Boyutu: 25 kg
Arap zamkı, akasya zamkı - Profesyonel, Tarım gıda, İçecekler, Nutraceutical

Arap zamkı, akasya zamkı - Profesyonel, Tarım gıda, İçecekler, Nutraceutical

CAS : 9000-01-5 Renk: beyazdan kahverengi sarıya Görünüm: toz Nişasta veya dekstrin içermeyen Ambalaj: 25 kg / çanta
Guarana Ekstresi

Guarana Ekstresi

Paullina cupana L.'den ekstrakt - organik veya konvansiyonel çeşitli kafein içeriği
100% Doğal Öğütülmüş Hint Kimyonu

100% Doğal Öğütülmüş Hint Kimyonu

Kimyon, yemeklere sıcak ve baharatlı bir tat katar. Kimyonun mutfaktaki kullanımları: Kimyon, kuru sebzelerin hazırlanmasında eklenir, böylece sindirimi daha kolay hale gelir. Kimyonun en iyi aromasını elde etmek için, pişirme işleminin sonunda eklenmesi önerilir. Böylece kimyonu kuskus, tajin ve çorba gibi yemeklere ekleyebilirsiniz. Ayrıca, infüzyon olarak da tüketmek mümkündür. Kimyonun faydaları: Ağrı kesici, anti-inflamatuar, antispazmodik ve ateş düşürücüdür. Zor sindirim, mide ağrıları ve spazmları, gastrit, romatizmal iltihaplar, hepatit, ateş. Kimyon, emziren kadınlar için süt artışını da teşvik edebilir.
Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
SHILAJIT 60 GUMMY ÇİLEK AROMALI

SHILAJIT 60 GUMMY ÇİLEK AROMALI

YOOKA Shilajit  Gummy'leri, Pakistan Himalayası'ndaki dağlardan 5100 ile 5500 metre yükseklikten elde edilen gerçek Shilajit'ten el yapımı olarak üretilen benzersiz takviye gıdalardır. Gummy'lerimiz, tüm önemli minerallerin korunmasını sağlayan en az %50 fulvik asit içeriği ile zengindir, çünkü doğal olarak 45 ila 60 gün boyunca güneşte kurutulurlar. Endüstriyel yöntemlerin aksine, maksimum saflığı sağlamak için temizlenmiş nanofiltreden yararlanıyoruz. Gıda ile temas eden cam veya PET ambalajlar, ürünlerimizin optimal dayanıklılığını sağlar. Shilajit gummy'lerimize çilek aroması eklemeye karar verdik, böylece fiyatı ham Shilajit'ten daha hoş hale geliyor. Her bir kavanoz 60 gummy içerir, bu da günde 2 gummy alındığında bir ay boyunca yeterlidir.
BİO Zerdeçal Kökü DE-ÖKO-001 (Curcuma longa L.) Zerdeçal, Curcuma

BİO Zerdeçal Kökü DE-ÖKO-001 (Curcuma longa L.) Zerdeçal, Curcuma

BIO-Kurkumawurzel DE-ÖKO-001 aşağıdaki fraksiyonda mevcuttur: toz, filiz azaltılmış Baharatlar yalnızca sanayi ve ticaret için. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya Satış Departmanımızla iletişime geçin. Sizin için HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE ekibi
Zerdeçal Tozu

Zerdeçal Tozu

Zerdeçal, özellikle kurkuminin ana bileşenlerinin anti-inflamatuar ve antioksidan etkileri nedeniyle oldukça değerlidir. Ayrıca, beyin ve kardiyovasküler hastalık riskini önemli ölçüde azalttığı söylenmektedir. Zerdeçal tozu, yalnızca Asya yemeklerini ve baharat karışımlarını zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda yemekleri renklendirmek için de mükemmeldir, örneğin köri gibi. Ayrıca, smoothieleri, granolaları ve çeşitli diğer içecekleri lezzetlendirmek için sıkça kullanılır. Ambalaj: 500g, 1kg ve dökme
Zerdeçal 200 Kapsül

Zerdeçal 200 Kapsül

Zerdeçal, kısa gövdesi ve rizomları olan tropikal bir çok yıllık bitkidir. Kökleri sarı veya turuncu renkte, çiçekleri ise canlı pembe renktedir. Geniş yapraklardan oluşan yaprakları gövdenin her iki tarafında yer alır. Zerdeçalın çiçekleri steril olup, bitkinin üremesini sağlayan rizomlardır. Kullanım Tavsiyesi Günde 2 ila 4 kapsül, büyük bir bardak su ile yutulmalıdır. Çeşitli ve dengeli bir beslenmenin takviyesi olarak alınmalıdır. Alınacak Önlemler Çocuklara, hamile veya emziren kadınlara tavsiye edilmez. Tavsiye edilen dozu aşmayın. Genç çocukların erişemeyeceği, sıcaklık ve nemden uzak bir yerde saklayın. Herhangi bir besin takviyesi gibi, kan sulandırıcı ilaçlarla birlikte alıyorsanız, tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışın. 4 kapsül için 2000 mg Zerdeçal
Goji Berry - Organik

Goji Berry - Organik

Goji meyvesi organik tarımdan gelmektedir.
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Arnika merhemi

Arnika merhemi

Besleyici cosiMed Arnica Merhemi, değerli Arnica ekstresi, cilt yenileyici Panthenol ve cilt koruyucu E vitamini içerir. Kuru ve stresli cilt bakımı için uygundur.
Gentiana Yaban Mersini - KIRMIZI MEYVELER

Gentiana Yaban Mersini - KIRMIZI MEYVELER

İçeriğinde %2'den az alkol bulunur. Myrtille Gentiane reçeli, yaban ve zarafetin büyüleyici bir birleşimidir; yaban mersinlerinin cesur ve tatlı tadını, gentiana kökünün ince ve topraksı notalarıyla harmanlar. Bu eşsiz ve sofistike reçel, tatların bir araya getirilmesindeki ustalığı sergileyerek, ağızda bir tat senfonisi sunan bir sürülebilir ürün ortaya çıkarır.
Organik Goji Berry

Organik Goji Berry

Organik goji berry'ler, smoothie'ler, granola, tatlı üstü veya tek başına ve daha fazlası için bir malzeme olarak kullanılabilir… En genel uygulama, bunları perakende için poşetlere doldurmaktır. KAYNAKLAR: Çin TOPTAN PAKETLEME: 20 kg torba
Keçiboynuzu tozu - Jelleştirici, stabilizatör, diyet lifi kaynağı

Keçiboynuzu tozu - Jelleştirici, stabilizatör, diyet lifi kaynağı

Johannisbrot çekirdek unu, Johannisbrot ağacının tohumlarından elde edilir ve doğal bir kıvam artırıcıdır. Gıda endüstrisi, sayısız avantajı nedeniyle bunu uzun zamandır kullanmaktadır. Şimdi de son kullanıcıların ev mutfaklarını fethetmektedir. Bu süper gıda, vegan mutfağına mükemmel bir şekilde entegre edilebilir, yumurta ve jelatin yerine kolayca kullanılabilir. Yağ ve su gibi sıvıları, nişastadan çok daha güçlü bir şekilde bağlar. Sporcular ve güç sporcuları, çok düşük kalorili olduğu ve ayrıca yüzde beş protein içerdiği için Johannisbrot çekirdek ununu pişirme yardımcı maddesi olarak kullanmaktadır. Baklagilin diğer harika bileşenleri arasında pektin, B vitaminleri, ikincil bitki bileşenleri ve mineraller bulunmaktadır. Johannisbrot çekirdek unumuz, organik ürünler için onaylıdır. Ürün özellikleri: Glutensiz, Laktozsuz, Vegan Gıda etiketlemesi: E 410
Ayurveda Himalaya Amla C / Amalaki Kapsülleri

Ayurveda Himalaya Amla C / Amalaki Kapsülleri

Amla C, Ayurveda'daki en güçlü gençleştirici ajanlardan biridir ve kemikler, kan, kalp ve karaciğer için bir anti-aging ürünüdür. Amla C, dayanıklılığınızı ve bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir!
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Carthamus

Carthamus

Carthamus Akdeniz, Avrupa ve ABD'den doğrudan gelen bu boyar madde, safran çiçeği olarak da bilinen carthamus tinctorius'tan elde edilmiştir ve tamamen doğaldır. Bu, temiz etiket taahhüdümüzü sürdürmektedir. Carthamus Ekstresi, tek başına kullanıldığında sarıdan turuncu sarıya kadar tonlar sağlar veya Paprika veya Antosiyaninler ile karıştırıldığında çeşitli kırmızı tonları sunabilir ve Spirulina ile birleştirildiğinde yeşil tonlar elde edilebilir. Carthamus'un çok yönlülüğü işte bu şekildedir. Uygulamalar: Carthamus, şekerleme, içecek, fırıncılık, süt ürünleri veya et uygulamalarınız için mükemmel bir seçimdir.
Colombo Biber Püresi

Colombo Biber Püresi

Colombo Biber Püresi Ref: SAL025 İçerik: 90 g
Olibanum Sakızı

Olibanum Sakızı

Tütsü, parfüm ve geleneksel şifa uygulamalarında yaygın olarak kullanılan aromatik reçine.
Olibanum Sakızı (Frankincense)

Olibanum Sakızı (Frankincense)

Tütsü, parfüm ve geleneksel şifa uygulamalarında yaygın olarak kullanılan aromatik reçine.
Mırra Sakızı

Mırra Sakızı

Şifalı özellikleri nedeniyle geleneksel tıpta ve parfümeride kullanılmaktadır.
Kuru Kayısı 1000G

Kuru Kayısı 1000G

Kayısılar, beta karoten, A, C ve E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidanın mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif stresten korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısılar, beta karoten, lutein, zeaksantin ve C ile E vitaminlerinin mükemmel bir kaynağıdır. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren beta karoten, A vitamininin öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun onu bu vitamine dönüştürebileceği anlamına gelir. Bu tüm besin maddeleri, gözlerinizi hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sağlığını iyileştirebilen çözünür lif açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum, sinyal iletimini, kas kasılmalarını ve sıvı dengesini destekler. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdaların tüketilmesi, hipertansiyonu önlemeye yardımcı olabilir ve inme riskini azaltabilir.
Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Goji -meyveleri bazen "kırmızı elmaslar" olarak adlandırılır ve " süper gıdalar" kategorisinde yer alır. Goji meyveleri, Çin'de 2.000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmekte ve tüketilmektedir. Onurlarına bir festival de düzenlenmektedir. Goji, bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını destekleyen en büyük C vitamini kaynaklarından biridir. C vitamini ayrıca demir alımında da rol oynar. Meyveler, sinir sistemi de dahil olmak üzere düzgün işleyişten sorumlu B vitaminleri de içerir. Vitaminlerin yanı sıra, meyveler potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve selenyum gibi minerallerin de kaynağıdır. Meyveler ayrıca, Goji sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan lifler sağlar. Güçlü antioksidan özelliklere sahip bir polisakarit kompleksi ve doğru bağırsak bakterileri florasından sorumludur. Değer 1386KJ/327 kcal - %16 RWS* Yağ 1,2 g - %2 doymuş yağ asitleri 0 g - %0 Karbonhidrat 64,1 g - %25 dahil.
Kuru Kayısı 1000g

Kuru Kayısı 1000g

Kayısılar, beta-karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, A vitamini öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri, gözleri hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sistemi sağlığını iyileştirebilen çözünür lifler açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum açısından zengin gıdalar, örneğin kayısılar, yüksek tansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak püresi veya granola şeklinde sunulabilir. Ayrıca, kuru yemeklerin bir bileşeni olarak, et veya salatalara ek olarak kullanılabilirler. Et ve et yerine geçen soya ürünleri ve seitana lezzetli bir kayısı sosu yapmak için de kullanılabilir.
Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.